Kategoriler
Donanım

Nokia’nın sevgililer gününe özel ürünleri

Nokia, 14 Şubat Sevgililer Günü için, sevgilisine hem anlamlı hem de değerli bir hediye vermek isteyenlere çok özel seçenekler sunuyor. Nokia 6500 Classic ve Nokia 6500 Slide, zarif ve çağdaş tasarımlarıyla kalıcı bir güzellik vaat ederken, Nokia 7900 Crystal Prism ise elmas kesimli tasarımıyla cep telefonunda stil arayan kullanıcılara hitap ediyor.

Nokia 6500 Classic - Bronze

Nokia 6500 Classic – Bronze

Zarif bayanlara: Nokia 6500 Classic

Hiçbir ek yeri olmaksızın üretilen gövdesiyle Nokia 6500 Classic, ayrıntılara gösterilen eşsiz özenin, sadece 9,5 mm inceliğindeki bir kanıtını oluşturuyor. Cep telefonunun “kullanıcısını yansıttığı” gerçeğinden yola çıkan Nokia 6500 Classic, kusursuz bir el işçiliğini yansıtıyor.

Nokia’nın kullanım kolaylığına verdiği önem, Nokia 6500 Classic’te de görülüyor. 2 megapiksel kamera ve entegre müzikçalar gibi özelliklere kolayca erişilebiliyor. 1 GB dahili hafıza, Nokia 6500 Classic’in aynı kategorideki diğer cep telefonlarından daha fazla resim, görüntü, kişi bilgileri, şarkı, mesaj ve başka içerikler saklayabilmesini sağlıyor. Nokia 6500 Classic, 3G teknolojisini de içeriyor.

Nokia 6500 Slide

Nokia 6500 Slide

Sürgülü telefon tercih edenlere: Nokia 6500 Slide

Türk kullanıcılar ile ilk defa buluşacak olan Nokia 6500 Slide, zamanın ötesinde bir güzellik sunarken, eşsiz sert kaplaması ile darbelere, çizilmelere ve hatta parmak izlerine karşı koyuyor. Ayrıca Nokia 6500 Slide, kayarak açılan kapağıyla son derece seçkin bir his yaratıyor.

Nokia 6500 Slide, Carl Zeiss optik destekli 3,2 megapiksel kamerası ile kendi kategorisinde benzersiz bir görüntüleme ve paylaşım deneyimi sunuyor. TV çıkışı sayesinde fotoğraflar, televizyonda kolayca görüntülenebiliyor. Görüntülü aramaya da olanak tanıyan Nokia 6500 Slide, son derece kaliteli görüntüler yaratıyor.

Nokia 7900 Crystal Prism

Nokia 7900 Crystal Prism

Stili ile dikkat çekenlere: Nokia 7900 Crystal Prism

Nokia 7900 Crystal Prism, kristal menü tuşunu içeren kusursuz elmas kesimli tasarımı ile, Prism koleksiyonunun geometrik hatlarını ve kendine özel tarzını ön plana çıkarıyor.

Özel tasarım ile teknolojiyi bir araya getiren Nokia 7900 Crystal Prism’de, Daubal’den esinlenen modern dijital sanat duvar kağıtları ile büyüleyici bir geniş organik LED ekran, 2 megapiksel kamera ve hızlı ve kolay indirme (download) ve tarama işlemleri için 3G özelliğinin yanı sıra, 1 GB dahili hafıza ve kulaklıklı bir müzikçalar bulunuyor. Kullanıcılar, 49 farklı renk arasından istedikleri aydınlatma rengini seçebiliyorlar.

Nokia Prism koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi www.nokiaprismcollection.com adresinden alınabiliyor. Ayrıca Frédérique Daubal tarafından tasarlanan ilave duvar kağıtları da aynı adresten yüklenebiliyor.

Yazar Selçuk Şenol

Web Developer,  Fanboy, GS http://bit.ly/sshakkimda