Kategoriler
Gezi

İstanbul’un güzellikleri – 1

İstanbul… Yaşadığım ve kolay kolay vazgeçemeyeceğim yer. Sıkıntısı, derdi o kadar çok olmasına rağmen insan yine de vazgeçemiyor bu şehirden… Trafiği, havası herşeyi ayrı bir dert…

İstanbul’un bu kadar sorunlu olmasında popüler olmasını önemli bir faktör. İstanbul’un bu kadar popüler olmasında ise güzellikleri ayrı bir önem taşıyor. Her ne kadar İstanbul’lu olarak, bir turist ya da başka şehirden gelen bir iç turist gibi gezemesekte vakit buldukça güzel yerleri görmek şehre olan sevgiyi daha da artırıyor.

Her zaman ismini duymuş ancak bir türlü gitmek kısmet olmamıştı: Emirgan Korusu’ndan bahsediyorum. Geçen hafta sonu brunch niyetiyle koru içindeki Sarı Köşk’e gittik. Oldukça nezih bir ortam. Kahvaltı sonrasında ise koru içerisinde yürüyüş yapmak ayrı bir güzellik. Sarı Köşk’ün yakınında yer alan havuzdaki ördekler ve kaplumbağa ise görülmeye değerdi.

[nggallery id=5]

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği bu yer hakkında detaylı bilgi almak ve ulaşım bilgilerini görmek için Beltur‘un sitesine göz atabilirsiniz.

Yazar Selçuk Şenol

Web Developer,  Fanboy, GS http://bit.ly/sshakkimda

Bir Cevap Yazın