Kategoriler
Internet

Artık 8 kat hızlıyım

TTNET’in 1 Mbps tarifesini kullanıyordum evde. Ancak bu akşam şeytan dürttü ve şu yeni 8 Mbps olan tarifelerine geçme kararı aldım. İnternette ya da bizim forumlarda okuduğum kadarıyla herkesin bir sıkıntısı vardır TTNET ile…

Ancak bir şansımı deneyeyim dedim ve aradım 444 0 375 numaralı telefonunu… Kısa bir bekleme süresi sonrasında (gerçekten kısa bekledim, 2 dakika kadar) telefonu açan müşteri temsilcisi anında tarifeyi değiştirdi. Modeminizi kapatıp açın, 24 saat için yeni tarife aktif olacaktır dedi.

Nasılsa 24 saat dedikleri için pek sallamadım açıkcası. Birkaç günü bulur dedim. İnternette rutin olarak takılmaya devam ettim. Ancak bağlandığım sitelerde tıkladığım linkler anında açılıyordu. Şeytan dürttü acaba hemen aktif mi olmuştu. Önce modeme bağlandım web arayüzünden… Evet gerçekten hızlanmış görünüyordu.

adsl_modem

Acaba aktif olan tarifeyi mi gösteriyor dedim ve Google’da bir iki arama yaparak hız testine tabi tuttum hattımı.. TTNET’in hız testi sonuçları aşağıdaki gibi… (http://speedtest.ttnet.net.tr/)

ttnet_sppedtest

Turk Nokta Net’in hız testi sonuçları ise; (http://adsl.turk.net/speedtest.asp)

tnn_speedtest

Bu da www.speedtest.net sitesinin sonuçları

speedtest

Yazar Selçuk Şenol

Web Developer,  Fanboy, GS http://bit.ly/sshakkimda

“Artık 8 kat hızlıyım” için 2 yanıt

aynen katılıyorum. internette okuyunca ben de çok korktum.hızım artmıyacak diye ama ben çok memnunum.iyiki geçmişim bu kampanyaya.

Bir Cevap Yazın