Kategoriler
Genel

Kredi kartım kolumda: “Garanti Bonus Trink”

Dünyanın ilk temassız kart teknolojisine sahip kredi kartı ürünü olan MasterCard PayPass, Garanti Bonus Trink’le Avrupa’da bir ilke imza atarak MasterCard PayPass kol saati kredi kartı uygulamasını hayata geçirdi. MasterCard PayPass özelliğine sahip Bonus Trink saatin lansmanı Cardist Kart Teknolojileri Fuar’ında yapıldı. Pratik ve hızlı kullanımı ile düşük bedelli harcamalarda bozuk para derdine son veren MasterCard PayPass özelliğine sahip Bonus Trink saat ile kartlı ödemede yeni bir dönem başlıyor.

Kredi kartı anlayışında yeni bir çağ başlatan MasterCard PayPass, Garanti Bonus Trink ile Avrupa’nın ilk kol saati kredi kartını kullanıcıların hizmetine sundu. MasterCard, PayPass ile kredi kartı kullancılarını nakit para ve bozuk para taşıma derdinden, slip imzalama zahmetinden ve vakit kaybından kurtarıyor, hızlı ve kolay ödeme imkanı sağlıyor. Bonus Trink PayPass lansmanının üzerinden 10 ay gibi kısa bir süre geçmesinin ardından şimdi de PayPass teknolojisini kredi kartı formundan çıkartarak kol saatine taşınıyor

Kredi Kartında Yeni Formlar, Yeni Trendler…

MasterCard işbirliğiyle kullanıma sunulan PayPass kredi kartı özelliğine sahip Bonus Trink saat, klasik kredi kartı anlayışını yıkarak yeni bir trend yaratıyor. Aynı zamanda şık bir aksesuvar olmasından dolayı tüketicilerin her zaman yanlarında taşıyabilecekleri Garanti Bonus Trink Saat, cüzdan taşıma, kredi kartı çıkarma derdine son verirken 35 YTL’nin altındaki işlemleri saati kart okuma cihazına dokundurarak ödemeye olanak sağlıyor.

Bonus Trink Saat

Garanti Bankasının MasterCard PayPass özellikli saatleri, Bonus Trink kartların geçerli olduğu Burger King, Cine Bonus, Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken, Toyzz Shop, BAT Airport Cafe, Remzi Kitabevleri, İstanbul Denizcilik İşletmeleri (İDO), TAV otoparkları, Coca Cola otomatları gibi PayPass terminaline sahip 1.200’ü aşkın noktada kullanılabilecek. Ayrıca Bonus Trink kredi kartında olduğu gibi, Bonus Trink saatler de tüm dünyada MasterCard PayPass terminaline sahip 46 bin üye işyerinde geçerli olacak.

Yazar Selçuk Şenol

Web Developer,  Fanboy, GS http://bit.ly/sshakkimda

Bir Cevap Yazın