Kategoriler
Internet

Yerli bir sosyal imleme sitesi

Bookmark (ya da yer imleri) sık kullanılan ya da bir gün lazım olursa diye kaydedilen site linklerin bulunduğu yerdir. Tüm web tarayıcılar bu özelliği destekler hatta yeni bir web tarayıcı kurduğunuzda rakiplerinin bookmark dosylarını kendi formatına çevirmek ister.

Oyyla Logo

Ancak bilgisayarın formatlanması sırasında yedeği alınmayan en fazla dosyalardır. Hal böyle olunca, bu bookmarkları online olarak saklamak en akıllıca çözüm. Yurt dışında birçok örneği bulunan bu tür sitelerin bir de yerli versiyonu var ki oldukça başarılı. Oyyla ismindeki bu siteye kayıtlı kullanıcı olduğunuzda istediğiniz siteleri hesabınıza aktarabiliyorsunuz.

Başka kullanıcıların Oyyla’ya ekledikleri siteleri gezip siz de oyylayarak kendi hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Böylece beğendiğiniz siteler bir araya toplanmaya başlıyor. İsterseniz sitelere yorum yapabilir yorumlara da puan verebilirsiniz.

Kendi sitenize Oyyla düşmelerini eklemek de çok kolay. Oyyla Logo ve Düğmeleri sayfasını kullanarak yapmanız gerekenleri adım adım bulabilirsiniz.

Yazar Selçuk Şenol

Web Developer,  Fanboy, GS http://bit.ly/sshakkimda

Bir Cevap Yazın