Kategoriler
GamePro

2007 çok keyifli olacak!

Başlığa bakıpta editörün uçmuş olduğunu sanmayın sakın. Biliyorum 2006 yılına gireli henüz birkaç ay oldu ama önümüzdeki yıllarla ilgili planlar çoktan yapılmaya başlandı. Sonuçta 2006 yılı ile ilgili planlar da daha önceki yıllarda yapılmıştı.

2007 yılının güzel geçmesini sağlayacak olan ve beni sevindiren olay; okul yaşantımın ilk yıllarında hatta okul öncesi dönemlerde beni ve benim yaşındakileri TV başına kenetleyen şey tabii ki diziler değildi. Çizgi film ya da çizgi diziler o zaman oldukça popülerdi. Biz onları izlerdik ve kafamızda, aklımızda, oyunlarımızda hep onlar vardı.

Arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde bu çizgi filmin kahramanlarını aramızda paylaşır, herkes kendine yakın bulduğu karakter olmak isterdi. Popüler ya da en yetenekli kahramanın adayı ise tahmin edileceği gibi hep fazla olurdu. Ama orta yol bir şekilde  sağlanırdı.

İşte bu çocukluğumda tabiri caizse onları izleyerek büyüdüğüm çizgi filmlerin bazıları sinema filmleri önümüzdeki zamanlarda beyaz perdeye aktarılıyor. Bundan önce çeşitli çizgi filmler sinemaya uyarlandı ama galiba bu iş son zamanlarda biraz daha hızlandı gibi…

Çizgi filmlerin beyaz perdeye aktarılmasının yanında eş zamanlı olarak bir de oyunları çıkıyor. Yani küçükken olmak istediğim kahraman varya, işte şimdi ben onu oynayabileceğim.

Küçük yaşlarda hayallerimi süsleyen bu kahramanları şimdi bilgisayar oyunumda görmeyi ayrıca beyaz perde izlemeyi düşündükçe gerçekten kalbim daha hızlı atıyor, heyecanlanıyorum

Küçükken; “hemen yat uyu ki büyüyesin” derlerdi. Şimdi de hemen uyumak istiyorum, günlerin çabuk geçmesi, o eski dostlarımla yeniden karşılaşmak için.

Meraklısına not: Önümüzdeki yıllarda hem sinema filmi hem de oyunu gelecek olan filmlerden birisi Transformers. Yönetmeni ise Armageddon, Pearl Harbor gibi başarılı işlere imza atan Michael Bay.

Ayrıca çok daha kısa bir süre sonra Dan Brown’un ünlü romanından uyarlanan Da Vinci Şifresi filmi önümüzdeki aylarda vizyona girecek. Sinema filmi ile beraber bir de aynı isimli bir oyun çıkacak. Zamanı geldiğinde bu oyunlarla ilgili bilgileri tabii ki de derginiz GamePro’da bulabileceksiniz.

Önümüzdeki ay görüşmek üzere…

Hoşçakalın…

Yazar Selçuk Şenol

Web Developer,  Fanboy, GS http://bit.ly/sshakkimda

Bir Cevap Yazın